KinderKracht

Herken je dit? Je kind heeft last van concentratieproblemen, problemen op school, al dan niet met slechte prestaties of niet-sociaal gedrag richting klasgenootjes of leerkrachten
je kind heeft “een vol hoofd”, kan weinig onthouden, is snel overprikkeld of geïrriteerd, vertoont impulsief of storend gedrag of heeft juist  te veel energie
je hebt al van alles geprobeerd, en wilt liever geen medicatie gebruiken. En je wilt zo graag je kind helpen. En je kind wil ook zo graag dat het beter gaat. Maar HOE?
Ons leven is best ingewikkeld, en dat van een kind zeker ook. Er wordt veel van het kind verwacht, vanuit zichzelf en de wereld om het kind heen. Op vroege leeftijd moet een kind al van alles kunnen en bewijzen. Dit zijn vaak van buitenaf opgelegde regels.

Terwijl het mooiste is wat we een kind mee kunnen geven is hun eigen intuïtie volgen, zichzelf mogen zijn, en regie voeren over hun eigen leven.

Bij kinderen is het mooi om op verschillende manieren “in gesprek” te gaan, zowel met woorden als door het lichaam te laten ontspannen en herstellen. Knuffels en beeldmateriaal helpt hierbij ook heel goed, het is soms fijn om over jezelf te kunnen praten in de derde persoon. Dat is allemaal opgenomen in de KinderKracht methode. 

KinderKracht geeft kinderen regie over lijf, denken, emoties en energie. Zodat je kind de rust en focus terugkrijgt in het leven. 
De juiste vragen geven je kind inzicht en helderheid over waar je kind naartoe wilt en hoe het daar kan komen
Een voetenbadje, massages en begeleiding bij de gesprekken helpen jouw kind om regie te hebben over het lijf en leven
want ONT-spannen brengt ONT-wikkeling en kunnen ONT-vangen, in deze wereld vol indrukken, dingen die “moeten en horen” van het stemmetje in jezelf en de buitenwereld.

Mijn missie is om ieder kind te laten groeien naar het optimale en duurzame levensgeluk.

Door aandacht, door te luisteren, door eerlijke feedback.

Door samen een plan te maken en het kind te ondersteunen bij dat mooiste leven.

Wat kun je verwachten als je een KinderKracht sessie boekt?

In mijn knusse praktijk staat iets te drinken voor jou en je kind klaar. We starten altijd met een moment van contact en rust, zodat jullie in het “Nu” kunt komen. En iedereen zich veilig voelt. Bij kinderen gebruik ik daarvoor ook knuffels en praatkaarten om dingen uit te leggen en bespreekbaar te maken.

Ik ben positief en pragmatisch. Ik hou van de combinatie van lichtheid en humor, maar ga het goede gesprek of een kritische vraag niet uit de weg.
Door mijn ervaring en opleidingen heb ik veel verschillende tools “in mijn rugzak” om jullie te helpen.

Na de afspraak kunnen jullie nog even rustig bijkomen, een glas water drinken, even napraten. Er is ruimte tussen de afspraken in mijn praktijk, dus er is geen haast.

Veelgestelde vragen

Wat is een kennismakings/klik gesprek?
In een kennismakings-/intakegesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar, we leren elkaar een beetje kennen. Jij geeft aan waarmee ik je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag en ervaart tegelijkertijd wat ik als coach voor jou kan betekenen. Als er een klik is, kunnen we direct een vervolgafspraak maken. Het kennismakings- /intakegesprek duurt gemiddeld 1 uur. Het kennismakings-/intake gesprek is bij mij vrijblijvend en gratis als we besluiten niet met elkaar door te gaan. Mocht je wel verder willen, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van je coachtraject en breng ik voor de sessie € 25,00 in rekening. Een goede intake zet namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat.
Worden de kosten vergoed?
Vergoeding coaching door belastingdienst

Heeft je coachvraag betekenis voor je (toekomstige) beroep of carrière? Als je het coachtraject zelf betaalt kan je de kosten als studiekosten opnemen bij je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Hierdoor is soms maar 50% van het coachtarief voor eigen rekening. Neem contact op met je belastingadviseur om te checken hoe je hier aan kan voldoen.

Vergoeding coaching door eigen bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en is jouw coaching gerelateerd aan het werk dat je doet voor je bedrijf dan voer je de kosten in je boekhouding logischerwijze op als bedrijfskosten.

Hoe maak ik een afspraak?
Je maakt een afspraak door hier een afspraak te maken, een mail te sturen via het contactformulier op de site of rechtstreeks te mailen via coachannabel@outlook.com. Bellen kan ook, t. 0642150503. Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik zsm contact met je op.
Hoe lang duurt een gemiddeld coachtraject?
Op hoe lang een coachtraject duurt is niet één antwoord mogelijk. Dat hangt helemaal af van je vraag. Wanneer je hulpvraag duidelijk is, kan ik ook aangeven hoeveel sessies we elkaar gaan zien. Uiteraard is het altijd gedurende het traject mogelijk om minder of meer gesprekken te houden. En daarnaast is een pauze tussen de sessies ook mogelijk.
Is een éénmalig coachgesprek ook mogelijk?
Je kunt een afspraak maken voor een éénmalig loopbaancoach gesprek of persoonlijk coachgesprek. Een groot aantal cliënten vindt het prettig om na de afronding van het coachtraject, losse consulten te volgen. Ook als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, kan een eenmalig coachgesprek zicht geven op wat je wilt. Neem gerust contact op voor een éénmalig coachgesprek.
Hoeveel tijd zit er tussen de gesprekken bij een coachtraject?
De gesprekken vinden ongeveer een keer per 2 tot 3 weken plaats.
Hoeveel tijd investeer ik in coaching naast de coach gesprekken?
Tussen de gesprekken door werk je met opdrachten en reflectieverslagen aan je coachvraag. De tijdsinvestering hangt af van de opdrachten die je proces kunnen ondersteunen en wordt altijd in overleg met je afgestemd.
Kan ik bellen of mailen als ik ergens mee zit?
Ja, natuurlijk. Een goede vertrouwensband vind ik belangrijk. Als je ergens mee zit of vragen hebt, bel of mail me gerust.
Wat is je werkwijze?
De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces. Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je coachvraag. Ieder mens is uniek en daarom zijn de coachtrajecten altijd maatwerk. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden. En alles wat wordt besproken in de praktijk valt onder mijn beroepsgeheim.