Selecteer een pagina

Disclaimer

Algemeen

Krachtpraktijk de Levensboom, ingeschreven bij de KvK te Groningen onder nummer 77664396, is verantwoordelijk voor de website Krachtpraktijkdelevensboom.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van informatie van deze website geef ja aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Krachtpraktijk de Levensboom streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Krachtpraktijk de Levensboom aanvraardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Krachtpraktijk de Levensboom niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar gemaakt.

Krachtpraktijk de Levensboom heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in coaching, massages, opleidingen en aromatherapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van de goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching, massages, opleidingen en aromatherapie in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Krachtpraktijk de Levensboom kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over de persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Krachtpraktijk de Levensboom publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen, klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je mailen naar anneke@krachtpraktijkdelevensboom.nl