Selecteer een pagina

Hi, ik ben Anneke, allround coach

In 2019 heb ik gekozen om me fulltime om te scholen tot allround coach. Deze droom lag al heel lang op de plank, maar schoof steeds op. Een drukke baan, gezin, en allerlei andere bordjes om hoog te houden gooiden roet in het eten. Mijn behoefte om mensen te helpen en beter te maken zit er al van jongs af aan in. En dat ben ik in allerlei vormen altijd blijven doen, met veel plezier en succes. Het nadeel hierbij was wel dat ik mezelf regelmatig vergat. In 2019 was het punt bereikt dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen, en mezelf op de eerste plek wilde zetten.

Dat ben ik gaan doen door mijn droom te volgen. Door te gaan studeren en patronen en gedrag beter te gaan begrijpen. Met als voordeel dat ik ook mijn eigen rugzak lichter kon maken en dingen anders te gaan doen dan ik voorheen deed. Je kunt me dan ook rustig ervaringsdeskundige noemen op het gebied van (te) veel bordjes omhoog houden, balans zoeken, veel vragen van mezelf en tegelijkertijd ook weten dat er een mooier leven haalbaar is (maar hoe?). Ik heb veel antwoorden gevonden in de studies tot (wandel)coach, NLP coach, holistisch therapeut en aromatherapeut. En inzichten door de intervisie/coaching die onderdeel is van deze opleidingen.

Sinds januari 2020 heb ik een eigen praktijk aan huis, Krachtpraktijk de Levensboom genaamd. Ik ben gestart met het geven van massages, met daarbij ook vaak een goed gesprek. Mijn cliënten vertellen me dat ze dat gesprek minstens evenzeer waarderen als het masseren zelf. Gaandeweg 2020 kwamen daar de wandelclinics bij en de één op één wandelcoaching-sessies. De essentiële oliën spelen in mijn praktijk ook een belangrijke rol.

Zoek jij een betrouwbaar, luisterend oor, zonder oordeel? Iemand die ervaring heeft met balans zoeken, stress, een ander op de eerste plek zetten. Bij iedere afspraak is het mijn mijn missie is om jou te laten groeien zodat jij het optimale uit je leven kunt halen. Door het naar boven brengen en versterken van jouw kwaliteiten en talenten die er in de basis al zijn. Of door jou te laten ontspannen en in het NU te laten leven. Zodat je een steeds betere versie van jezelf wordt. Samen op weg om dat prachtige leven duurzaam en gezond te kunnen leven.

In het kort iets over mijzelf: ik ben een kind van de seventies, opgegroeid in een klein dorp en altijd buiten te vinden. Samen in de natuur spelen en onderzoeken, met mijn ouders in de moestuin of op de fiets met mijn opa. Een gevoelig kind, maar ook vreselijk nieuwsgierig naar hoe dingen werken. Na de Havo heb ik verschillende opleidingen gevolgd, vooral op het gebied van kwaliteitszorg, IT en processen verbeteren. Daar heb ik dan ook mijn beroep van gemaakt bij verschillende grote bedrijven. Een rode draad in mijn leven en werk is altijd het “Beter maken” voor een ander. Tijdens mijn 25 jarige loopbaan heb ik ook veel opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontplooiing en groei, en coaching. Iets waar ik toen ook al heel blij van werd. Ik ben gelukkig getrouwd, we hebben twee mooie zoons samen en een klein clubje dieren. Nog steeds ben ik het liefst buiten in de weer, creatief bezig of aan het studeren en lezen. O ja, van koken wordt ik ook heel blij.

Wandelcoach opleiding

Via Civas heb ik een uitgebreide wandelcoach opleiding gevolgd, afgesloten met een examen. In deze opleiding gaat uitgebreid in op psychologie, coaching en hoe dit toe te passen in een wandelende vorm. Voor aanvullende praktijklessen heb ik trainingen gevolgd bij het Coach Bureau van Hilde Backus. Vervolgtrainingen over oa Burn-out bij het Coach Bureau ga ik deze zomer volgen.

NLP jaartraining

Bij Sabine Hess volg ik de jaartraining “Onderweg naar jezelf”. Deze training is onder andere gebaseerd op NLP, de KIBA methode van Sabine en goeroes als Wayne Dyer, Louise Hays, Eckhart Tolle, Carolyne Myss, Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Greg Braden.

Door de opleiding heb ik allerlei gereedschappen geleerd die jou helpen om belemmerende patronen op te sporen en doorbreken. En om het pad actief uit te stippelen en bewandelen naar je mooiste leven, vanuit de Wet van de Aantrekkingskracht.

In maart 2021 rond ik deze opleiding af.

Holistisch Therapeut

Bij ZoMa in Arnhem volg ik de opleiding tot holistisch therepeut. Dat betekent dat ik jouw vragen, problemen en wensen benader vanuit een totaalvisie : fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Door de opleiding die ik al 1,5 jaar volg heb ik al een scala aan gereedschappen en methodes geleerd die ik in kan zetten om jou te helpen. Onder andere Reiki, diverse methoden om emoties vrij te laten, familie opstellingen, klankschalen, etc. En ik ben er nog lang niet uitgeleerd.

Wil jij samen met mij werken aan het mooiste leven wat je kunt leven?